0889 167 773 Безплатна доставка при поръчки над 80 лв / 4.90 стандартна цена

Поверителност на информацията

С настоящето Ви информираме за гарантираната от www.mysecret.bg поверителност на предоставяната от Вас лична информация, съгласно всички разпоредби в Закона за защита на личните данни.

Ние се задължаваме да предприемем всички необходими мерки, за да защитим предоставените от Вас лични данни от случайно или незаконно нарушение, загуба или промяна, нерегламентирано разпостранени или други форми на незаконно обработване на предоставената от Вас информация.

 

Тук ще ви информираме за:

 

  • Каква лична информация събираме;
  • Как съхраняваме и обработваме предоставените от Вас лични данни;
  • Как използваме събираната от нас информация;
  • С кого може да се споделя предоставената от Вас информация;
  • Как може да коригирате неточности в предоставената от Вас лична информация

 

Ако имате допълнителни въпроси за долуописаните процедури за сигурност, както и някакви притеснения относно сигурността на личните Ви данни, моля да се свържете с нас на info@mysecret.bg.

 

Mysecret.bg искрено уважава поверителността на Вашата информация.

 

Едноличен собственик на всички лични данни, събрани в този сайт, е Mysecret.bg и като такъв Mysecret.bg не търгува или предоставя на трети лица Вашите лични данни, освен ако това не се изисква изрично от закона.

Възможно е да споделяме Вашата лична и не-лична информация, включително име и фамилия, физически и електронен адрес, с надеждна трета страна, която се явява рекламен партньор и/или доставчик на услуга с цел организиране на рекламна кампания за Mysecret.bg. Гарантираме, че нашите рекламни партньори ще обработват данните в пълна конфиденциалност, без да използват поверената им информация за други цели, освен тези на кампанията. Моля да се свържете с нас на info@mysecret.bg, ако не желаете да използваме Вашите лични данни за рекламни цели. Възможно е да публикуваме рекламни кампании от трети страни на страниците на Mysecret.bg. Тези компании могат да използват информация за посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които представляват интерес за вас. Mysecret.bg не носи отговорност за политиката по опазване на информацията и съдържанието на такива уебстраници.

 

Възможно е сайтът www.mysecret.bg да съдържа връзки към други сайтове. Mysecret.bg не носи отговорност за политиката по опазване на информацията и съдържанието на такива уебстраници.

Когато посетите www.mysecret.bg, ние събираме от Вас базова информация, която да подобри качестовото на сайта ни, както и обслужването, което получавате. Информацията, събирана и съхранявана от Mysecret.bg, включва история на разглеждани продукти, информация за текущи поръчки, история за вече закупени и минали поръчки; мения и обратна връзка от потребители; данни за местоположението Ви; история на използване на профил, както и друга информация, свързана с комуникацията и информацията, подавана от Вашия компютър, включително IP адрес, операционна система и вид браузър. След това тази информация се обобщава с цел да подобри обслужването на сайта и да го направи възможно най-ефективен и лесен за навигация. Информацията за Вашите посещение се съхранява с цел персонализиране на информацията и съобшенията към Вас. Тази информация се съхранява само за наши вътрешни нужди, без да се предоставя за ползване на трети лица.

Страниците на сайта могат да използват устройства, които да ни позволяват да отчитаме броя посещения, както и да подават данни към други свързани към сайта статистики.

Ако закупите продукт от онлайн магазина Mysecret.bg, взаимодействате с www.mysecret.bg, оставяйки мнение за даден продукт, както и ако индикирате, че желаете да получавате нашия имейл информационен бюлетин, Вие ни предоставяте лична информация, която включва име и фамилия, адрес за доставка и/или фактуриране, телефонен номер и имейл. Личната информация, която предоставяте на Mysecret.bg ще се използва за обработка на поръчката Ви. Служители на Mysecret.bg ще се свържат с Вас само ако имате направена поръчка при нас и/или възникне проблем с поръчката.

 

Ние предоставяме информация за начините, по които да се свържете с нас. Mysecret.bg поема онгажимент да отговаря на изпратени запитвания до 48 часа. Възможно е да съхраним кореспонденцията с Вас, за да можем да Ви отговаряме по-точно при наличието на други въпроси от Ваша страна. Mysecret.bg не събира лична информация от деца.

 

Поверителност на информацията – актуализирана от Mysecret.bg на 24 януари 2016 г.